Saša Milinković došao do pobjede prekidom krajem prve runde (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.03.2018 00:43h Autor:

Saša Milinković

Saša Milinković uspješno se vratio profesionalnim borbama pobjedom u njemačkom Karlsruheu, gdje je bio bolji od Seada Kahrovića prekidom u prvoj rundi.

Milinkoviću je ovo bio prvi nastup nakon gotovo četiri godine i svakako mu je prvo trebalo malo vremena da osjeti ring. Tako u početku gledamo dvije minute ispitivanja snaga, gdje osječki borac nije tražio udarac, no vrlo vješto je izbjegavao pokušaje svog protivnika. Sredinom runde dolazi do prvog klinča, što je pozicija gdje je Saša trebao tražiti svoju priliku, no ovog puta ne uspijeva doći do rušenja, što je svakako bio cilj. Tijekom tog klinča pogodio je Kahrovića koljenom u međunožje te dolazi do kratkog prekida.

Nakon povratka u borbu, Kahrović je prvi koji napada, jedan je udarac i pogodio, no Milinković se jako dobro izmiče te dolazi do toga da on dolazi u dominantnu poziciju u klinču te vrlo brzo odvodi borbu u parter. Na podu se Milinković našao u bočnoj poziciji (side mount) odakle plasira nekoliko udaraca i čini se kako pokušava uhvatiti ruku svog protivnika. Ipak, odlučuje napraviti tranziciju u north-south poziciju, gdje je našao prostor za uhvatiti vrat te Kahrović tapka na gušenje, desetak sekundi prije kraja prve runde.

Milinković je ovom pobjedom na skoru 5-1 te bi vjerojatno uskoro mogao dogovoriti novu borbu. Uskoro bi se trebao uputiti u Zagreb, gdje će biti dio zajedničkog kampa Ante Delija i Mirka Filipovića, koji se pripremaju za borbe u Rizinu, odnosno na Bellator 200 eventu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI