Saša Milinković danas u kavezu nakon gotovo četiri godine

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.03.2018 12:42h Autor:

Kahrović vs. Milinković

Večeras će u Karlsruheu svoju prvu borbu nakon lipnja 2014. godine odraditi Saša Milinković. Osječki teškaš i osvajač hrvatske MMA lige boriti će se protiv Seada Kahrović, borca iz Srbije s njemačkom adresom.

Za Milinkovića će to biti povratak nakon uistinu jako dugo vremena, odnosno posljednji put se borio još na FFC eventu u Zadru, kada je bio brutalno nokautiran soccer kickom Rubena Wolffa, za svoj prvi poraz u profesionalnoj karijeri. Prije toga je slavio u četiri nastupa, gdje se nalaze dvije FFC pobjede te dvije pobjede koje su mu donijele naslov pobjednika hrvatske MMA lige.

U međuvremenu je Milinković postao stalni trening partner Mirka Filipovića, s kojim ponajviše radi parter. Sve je krenulo u pripremama za borbu s Gonzagom, a Saša je nakon toga ostao u Cro Copovoj dvorani kao stalan član tima. Ovaj 31-godišnji teškaš vjeruje kako još uvijek ima nade napraviti uspješnu karijeru kakva mu se pretpostavljala, a sve namjerava startati borbom za zagrijavanje, danas u Karlsruheu.

Tamo ga čeka Sead “Sandžak” Kahrović, borac koji po Sherdogu ima skor 1-7, ali to nije smetalo promociji “Pro-League Fighting” da ovu borbu organiziraju kao duel za svoj teškaški pojas. Milinković je veliki favorit i njegov posao je prije svega da u ovoj borbi ponovno osjetiti ono što donosi ring i pripremi se za iduće nastupe, kakvima se nada da će ih biti velik broj u nadolazeće vrijeme. Protivnika se nikako ne smije otpisati, no pametnim pristupom bi ovo trebala biti uistinu borba za zagrijavanje pred ono što dolazi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI