Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Saša Milinković bori se u Düsseldorfu na istom eventu s Ishiiem | Fight Site

Saša Milinković bori se u Düsseldorfu na istom eventu s Ishiiem

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.10.2018 16:48h Autor:

Saša Milinković

Saša Milinković idućeg će vikenda odraditi svoju novu MMA borbu. Osječki borac i timski kolega Mirka Filipovića putuje u Düsseldorf, gdje će nastupiti na eventu promocije GMC. Protivnik mu je ruski borac Murat Malsagov.

Milinković će tim putem odraditi svoju drugu borbu ove godine, a ponovno će to uraditi na teritoriju Njemačke, gdje je proljetos odradio povratak, pobjedom nad Seadom Kahrovićem. Ovog puta je u pitanju drugi grad i druga promocija, a protivnik mu je Murat Malsagov, ruski borac koji trenira u njemačkom Dresdenu.

Prema podacima sa Sherdoga, Malsagov ima 39 godina i profesionalni MMA skor 3-0, ali prema istom izvoru je posljednju borbu odradio prije 11 godine. Osam godina mlađi Milinković je do sada odradio šest borbi, upisavši pet pobjeda i poraz od Rubena Wolffa na FFC eventu u Zadru. Milinkoviću bi ova borba trebala biti samo još jedan korak prema hvatanju prave forme, nakon čega bi mogao dobiti priliku u nekoj jačoj europskoj MMA promociji.

Danas smo najavili kako će se na istom eventu boriti njegov timski kolega Satoshi Ishii, tako da bi jedan drugom tamo trebali međusobno biti najveća podrška. Event se održava iduće subote.

13.10.2018. Dusseldorf

Objavljuje Saša MilinkovićČetvrtak, 4. listopada 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI