Sapp se i dalje drži taktike padanja u prvoj rundi, Forgač pobijedio! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.09.2012 08:55h Autor:

Panajotović VS Sapp

Beograd je sinoć imao priliku uživo posvjedočiti nastupu Boba Sappa, koji se i dalje drži svoje taktike padanja u prvoj rundi, pa je tako Dušan Panajotović slavio bez problema, a pobijedio je također i Dražen Forgač.

Ultimate Fight Savez Srbije organizirao je jučer u Beogradu nakon dulje pauze svoju novu priredbu na kojoj je glavna zvijezda večeri bio Amerikanac Bob Sapp i njihov Dušan Panajotović, kojeg su najavili kao najboljeg srpskog borca iako prema Sherdogu ima svega jednu pobjedu i jedan neriješen meč iza sebe i to još sredinom prošlog desetljeća.

Sapp se držao svoje provjerene taktike, a ovog je puta uspio dogurati čak i do druge minute borbe kada je sve završilo zbog jednog malo snažnijeg direkta te nekoliko GNP udaraca što je natjeralo suca na reakciju. Panajotović je odmah nakon meča najavio i da bi gotovo sigurno njegov idući protivnik trebao biti Stefan Leko.

Spomenimo da je sinoć u Beogradu do svoje pobjede u prvom meču ove godine stigao također hrvatski teškaš Dražen Forgač kojem je u kutu bio bivši UFC-ov borac Goran Reljić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI