Sapp je “pobjednik” u Srbiji: Sve više me traže!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.09.2012 09:20h Autor:

Bob Sapp

Bob Sap poražen je u Beogradu proteklog vikenda, no na neki način također se može smatrati i pobjednikom. Još jednom se potvrdio kao veliki humanitarac i čovjek velikog srca, a ovog su ga puta djeca u Srbiji zbog toga i nagradila.

Dušan Panajotović prije nekoliko je dana ubilježio pobjedu nad Bob Sappom u kavezu, no zabavni američki borac ipak ne može nezadovoljan napustiti Srbiju. Kako je otkrio, njegov posjet Beogradu bio je iznimno zanimljiv, a svoj humanitarni rad nastavio je i u tamo prilikom svog posjeta djeci koja se nalaze u domu za djecu s problemima u razvoju Sremčica.

Donio im je tom prilikom mnogo poklona, ali djeca nisu dozvolila ni da on ode praznih ruku, pa su mu poklonila sliku, "medalju" i ručno izrađenu ogrlicu. Sapp kaže da se zbog toga smatra pravim pobjednikom.

No, bez obzira na predstavu u kavezu, najavljuje svoje nove nastupe, za kojima očito postoji sve veća potražnja. 

"Da, izgubio sam borbu, ali i dalje imam podršku svojih fanova koji sada praktički postaju bliski prijatelji i obitelj. Uskoro ću se ponovno boriti. Raspored mi je vrlo zauzet i sve je veća potražnja, studeni i prosinac trebali bi mi biti vrlo zanimljivi mjeseci. Ispričavam se svima koje sam razočarao porazom. Bit ću sretan ako se uspijem što prije iskupiti za ovaj poraz", rekao je Sapp.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI