Sanchez "bezrazložno" odustao do meča s Bekavcem, Stipi novi protivnik u Opatiji

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.02.2014 22:01h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Channel)

Stipe Bekavac se ipak neće susresti na FFC Futures 1 eventu s Eddiejem Sanchezom. Kako saznajemo od organizatora, Amerikanac se jednostavno nije pojavio na letu kojim je trebao stići u Hrvatsku i to radi samo njemu poznatih razloga.

Glavni čovjek FFC-a, Orsat Zovko, nam je otkrio da je meč Bekavac vs. Sanchez dogovoren mnogo ranije i da je ovakvim potezom bivšeg UFC-ovca vrlo neugodno iznenađen. No, Zovko se nije htio upuštati u procjene zašto je Sanchez "podvio rep" i jednostavno odustao od dolaska na meč s Bekavcem. Ipak, sasvim je jasno da je Amerikanac procijenio da mu Bekavac neće biti lagan zalogaj s obzirom na njegov pedigre i mnogo atraktivnih pobjeda u protekloj karijeri.

FFC je u bio primoran pronaći zamjenu u vrlo kratkom razdoblju. Kako saznajemo, Bekavac bi se trebao susresti s talijansko-mađarskim borcem Lajom Calvarusom. Bekavčev protivnik je teškaš što znači da će Stipe u sutrašnji meč ući s težinskim deficitom. No, unatoč tome, Omišanin je pristao na dvoboj kako ne bi razočarao svoju publiku u Opatiji gdje dugi niz godina trenira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI