Šampion želi odraditi borbu protiv Uroša Jurišića: On je sjajan, preko njega ću dokazati da sam spreman

Vijesti iz regije 07.05.2018 23:03h Autor:

Jose Caceres i Uroš Jurišić

Uroš Jurišić dobio je izravnu prozivku od Titan FC prvaka velter kategorije, Josea Caceresa. On slovenskog borca smatra najvećom prijetnjom u promociji i borcem preko kojeg bi mogao pokazati koliko vrijedi.

Slovenskog velteraša očekuje idući nastup u ovoj kvalitetnoj američkoj promociji, a zanimljivo je kako ga na svom nišanu već ima prvak, koji ga smatra svojim legitimnim idućim izazivačem. U pitanju je Jose Caceres, vlasnik profesionalnoj skora 14-7 i brat poznatog UFC borca, Alexa “Bruce Leeroy” Caceresa. On je titulu osvojio prije točno mjesec dana i upravo neporaženog Jurišića vidi kao najveću prijetnju.

“Spreman sam braniti tu titulu i lipanj mi je dobra opcija. Želim se boriti protiv Uroša Jurišića jer on je taj tip odličnog skora. Siguran sam kako je gledao moju borbu u kojoj sam osvojio titulu i siguran sam kako me proučava, kao što i ja proučavam njega. Ta borba bi dokazala kako sam spreman na sve. Mislim kako se sada nalazim tamo gdje mi je mjesto. Rekao sam kako namjeravam biti prvak svih prvaka i nastaviti ću raditi i napredovati prema tom cilju. Osjećam kako mogu biti najbolji na svijetu”, rekao je Caceres.

Uroš je nedavno najavio kako bi uskoro trebao otputovati u Ameriku na svoj treći nastup u Titanu, no za protivnika je naveo izvjesnog Ricca Faringtona, odnosno nikakva borba za titulu nije se spominjala. Ipak, ukoliko ga prvak traži, možda bi se nešto moglo promijeniti.

“Gledao sam njegovu posljednju borbu i tip je sjajan, no i ja sam sjajan. Ukoliko dođe do te borbe, pobijediti će borac koji će u okršaj ući s više srca”, dodao je Titan FC prvak velter kategorije.

Odmah nakon ovih izjava, Jurišić je preko svog Facebooka pozvao sve fanove da vodstvo Titan FC promocije bombardiraju zahtjevima za borbu njega i Caceresa, odnosno da mu se da prilika za osvajanje titule promocije u kojoj trenutno nastupa. A kada netko ima pojas promocije kao što je Titan, UFC je jako blizu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI