Samo Petje u obrani titule na FFC-u 34 ovog petka!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.11.2018 12:39h Autor:

FFC 34

FFC 34 s prošlog je petka prebačen na sljedeći pa će se tako 34. izdanje ove borilačke promocije održati 16. studenog u vegaškom Fight Domeu, dvorani izgrađenoj posebno za FFC priredbe u sklopu Caesars Entertainment’s Rio Las Vegas casina.

Ovog puta će glavna borba biti u kick-boksing disciplini, a u FFC ringu će rukavice ukrstiti FFC prvak lake kategorije Samo Petje i Bruno Gazani iz Brazila. Samo Petje je inače u FFC-u skoro od samih početaka te je ujedno bio i prvi FFC prvak dvije divizije, a u promociji je ubilježio čak 14 nastupa, od čega 12 pobjeda i samo dva poraza.

Od ove nadolazeće borbe puno očekuje i FFC predsjednik Orsat Zovko: „Očekujem da će ovo biti borba večeri,“ rekao je Zovko. „Vidjet ćemo Gazanijev sjajan boks protiv Petjeovog muay thai stila koji uključuje sjajne kickove i koljena.“

U co-main eventu će rukavice ukrstiti dva gorostasa i to u MMA disciplini kad se u FFC ringu nađu DJ “Da Protege” Linderman i Tony “Hulk” Johnson.

Ostatak borbi će po običaju pokrivati kick-boksing, MMA i boks po čemu je FFC jedinstven, a ostale detalje vezani uz „fight card“ očekuju se uskoro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI