Samo Petje u dalekom Japanu za RISE titulu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.06.2014 10:05h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Channel)

Mladi slovenski kick boksač Samo Petje će 12. srpnja odraditi meč u dalekom japanu na priredbi RISE 100 – Blade, koja će se održati u glavnom gradu Tokiju.

Petje će se sučeliti s aktualnim prvakom u kategoriji do 70 kilograma, Hinatom Wanatabe. Dvoboj je dogovoren na tri runde po tri minute, a u igri su standardna RISE pravila koja zapravo odgovaraju K-1 pravilima.

Mladog Slovenca su u japanskim medijima opisali kao osvajača mnogih turnira u Istočnoj Europi, a malo su ga i prekrstili pa je Samo Petje postao Samo Petty.

Fight Site saznaje da je originalno Teo Mikelić trebao biti taj koji će nastupiti u Japanu, no nakon što je on otkazao nastup, Zelg Galešić je uspio "gurnuti" Mikelićevog kolegu iz FFC-a, Samo Petjea.

Podsjećamo da je Petje posljednji put nastupio na priredbi u talijanskoj Novoj Gorici gdje je poražen od domaćeg borca Prestija. To je ujedno bio i prekid njegovog pobjedničkog niza koji je trajao čak sedam mečeva, a uključivao je slavlja protiv Ilira Ahmetija na GLoryju 14 u Zagrebu te Kevina Hesselinga na FFC-u 12 u Ljubljani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI