Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Samo Petje se na ljeto bori u Japanu u organizaciji Rise: Kao i uvijek, pobijedit ću! | Fight Site

Samo Petje se na ljeto bori u Japanu u organizaciji Rise: Kao i uvijek, pobijedit ću!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.06.2015 15:37h Autor:

Samo Petje

FFC kickboksing prvak i jedan od najboljih slovenskih kickboksača, Samo Petje, će 1. kolovoza nastupiti u Japanu pod banerom organizacije Rise, na kojoj je već ostvario dvije vrijedne pobjede te zauzima visoko drugo mjesto. Protivnik će mu biti 30-godišnji Hiron Juj, u borbi za izazivačku poziciju najveće japanske kickboksing promocije.

Japanac zauzima 4. mjesto službene Rise ljestvice.

Petje za slovenski 24ur najavio pobjedu.

"Kao i uvijek, pobijedit ću.", izjavio je Samo. "Svaka sljedeća borba je za mene najvažnija. Ovaj put ću izboriti mjesto izazivača prvaka."

Slovenac je otkrio kakav je njegov protivnik borac.

"Na temelju onoga što sam vidio na internetu, mogu reći da je kompletan borac. Dobro koristi boksačke tehnike. Većina japanskih boraca dolazi iz karatea, ali Hiron je zadržao moderan, nizozemski stil kickboksinga. To je vrlo slično europskim borcima."

Samo se za ovu borbu priprema s braćom Armenom i Giorgijem Petrosyanom, a protiv Hirona će tražiti svoju 29. pobjedu u karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI