Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Samo Petje poražen prekidom nakon nešto više od minute borbe (VIDEO) | Fight Site

Samo Petje poražen prekidom nakon nešto više od minute borbe (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.12.2017 19:27h Autor:

Samo Petje

Samo Petje nije bio uspješan u svom službenom Glory debiu. Imao je protiv sebe opakog Christiana Bayu, koji ga je savladao prekidom već u drugoj minuti njihovog meča.

Petje je ušao u meč bez suzdržavanja, s ciljem da ostavi što bolji dojam protiv opasnog borci, koja je do sada slavio u sva tri svoja meča unutar promocije. Dobio se dojam da je dobro pročitao protivnika i nije mu stvaralo probleme upustiti se s njim u razmjene udaraca. Takvih je u prvoj minutu meča bilo nekoliko te su oba borca prezentirali kombinacije kojima mogu nanijetu dobru štetu i prikupiti bodove.

Ipak, Petje se u problemima našao početkom druge minute meča. Baya ga je doveo do kuta ringa, gdje je podigao tempo i krenuo serijama udaraca u tijelo. Petje je neke od njih primio, da bi onda blokirao pokušaj nogom te je krenuo uzvratiti. Ipak, Baya je pročitao njegov udarac i izbjegao ga, a onda ih kontre pogađa Petjea u bradu i ovaj je na podu. Slovenac se uspio vratiti, no nije dugo izdržao. Baya je primijetio da ga je ozbiljno uzdrmao te je odmah ponovno napao. Doveo je Petje ponovno do kuta, Slovenac tu pokušava kružni udarac šakom, no u procesu prima jaki udarac u tijelo nakon kojeg pada na koljena i sudac prekida meč.

FFC prvak tako nije uspio ostaviti dobar dojam u svom prvom Glory meču, nego je  pao na prvom ispitu, no nadamo se kako će mu promocija ukazati povjerenje za neki budući nastup. Najveća je šteta što meč nije potrajao malo dulje, no Baya je izuzetno kvalitetan borac koji je prvu pravu priliku odmah iskoristio.


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI