Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sakara: UFC je prošlost, sada sam dio FFC-a! (VIDEO) | Fight Site

Sakara: UFC je prošlost, sada sam dio FFC-a! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.07.2014 12:37h Autor:

Photo by Fight Site (Dejan Barić)

FFC je u četvrtak doveo vjerojatno najjače pojačanje do sada kada se govori o MMA borcima. Da, već ranije su u Final Fight Championshipu nastupala imena poput Ricca Rodrigueza, Diona Staringa, Jamesa McSweeneyja i Eddieja Sancheza, no Alessio Sakara je trenutačno u najboljim godinama i ovaj potpis bi trebao biti njegovo nov rođenje te pokušaj povratka na sam svjetski vrh, odnosno u UFC.

Povodom dolaska bivše UFC zvijezde, Fight Channel je u svom zagrebačkom sjedištu organizirao press konferenciju na kojem su predstavili veliko MMA pojačanje.

U ekskluzivnom, prvom intervjuu nakon potpisa za FFC, Sakara je za Fight Site opisao dojmove povodom dolaska u Hrvatsku i pristupanja Final Fight Championshipu.

Zašto ste se odlučili za Final Fight Championship nakon dugogodišnje UFC karijere?

"Zato što imam prijatelja koji se bori u FFC-u. Ricco Rodriguez. On mi je, baš kao i neki drugi borci koje poznajem, a koji tamo nastupaju, rekao da se radi o vrunskoj promociji. Kada sam otišao iz UFC-a, vjerujem da je FFC pravi event za nastavak karijere. Razgovarao sam s Riccom, on me povezao s Orsatom i sada ću ostati s FFC-om."

Koliko znate o FFC-u?

"Final Fight je odlična promocija. Najbolja je u Europi te konstatno raste. Svaka priredba je sve veća i veća. Jedva čekam da da se borim za ovu promociju. Svatko u Europi zna za FFC."

U kojoj kategoriji ćete se boriti u FFC-u?

"-93 kilograma diviziji. Više se neću boriti u srednjoj. To je nemoguće za mene."

Koga znate iz Final Fight rostera?

"U 93 kilograma kategoriji ima mnogo dobrih boraca u FFC-u. Sada ću se samo fokusirati na trening. Kada mi kažu protiv koga se borim, tako će biti, nemam s tim problema. Meni sve odgovara."

Imate li ipak neke preference?

"Ne volim birati protivnike. Ja sam borac koji se bori protiv bilo koga. Ne biram nikada. Došao sam se boriti."

Iskustva iz UFC-a?

"UFC je najveća promocija na svijetu. To svi znaju i jako sam volio nastupati za UFC. Kada sam stigao u UFC, bio sam jako mlad. Imao sam tek 24 godine. Nastupanje za UFC mi je donijelo puno toga dobroga u MMA karijeri. Sada sam fokusiran na FFC jer je UFC prošlost. Možda se jednom vratim u UFC, no ne mislim o tome. Sada sam dio FFC-a."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI