Sada je i “službeno”: Pokrajac je noćas favorit!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.09.2012 08:32h Autor:

Igor Pokrajac

Dvoboj Pokrajca i Magalhaesa ipak je krajem ovog tjedna također uvršten u veliki broj svjetskih kladionica, a ono što nas je ugodno iznenadilo je da su svi postavili našeg borca kao priličnog favorita!

U Hrvatskoj se vode velike rasprave hoće li Igor Pokrajac noćas stići do svoje četvrte pobjede u nizu ili će Vinny Magalhaes slaviti u svom povratničkom meču u UFC. Većina Hrvata očekivano vjeruju u Pokijevo slavlje, ali mnogo njih istovremeno ipak napominje kako mu neće biti nimalo lako i duboko se nadaju da će biti što manje akcije u parteru.

No, čini se da naša vjera u Pokrajca nije samo zbog navijačkog raspoloženja, da je hrvatski borac popriličan favorit potvrdile su i brojne svjetske kladionice koje su njihov meč također krajem ovog tjedna uvrstile u svoju ponudu.

Koeficijent na pobjedu Pokrajca tako se kreće od 1.53 do 1.66, a za one koji vjeruju u Brazilca spomenimo kako je koeficijent na njegovu pobjedu u rangu od 2.37 do 2.50.

Postoji još nekoliko zanimljivih opcija na koje se možete u slučaju ovog meča kladiti, pa je tako koeficijent na pobjedu Pokrajca sudačkom odlukom 4.00, a na pobjedu Magalhaesa sudačkom odlukom 7.00.

Ako vjerujete da će meč biti fantastičan, možda nije ni loša ponuda od 25.00 da će upravo ova borba biti proglašena najboljom noćas.

UFC 152 možete pratiti uživo na Fight Channel PPV-u (MaxTV, kanal 25) u nedjelju 23. rujna s početkom u 02:00h kada kreću uvodne borbe. Očekuje vas oko pet sati sjajnog programa, a kompletna snimka na raspolaganju vam tijekom cijele nedjelje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI