Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rusi zaboravili na Račića? | Fight Site

Rusi zaboravili na Račića?

Vijesti iz regije 16.09.2012 09:53h Autor:

Antun Račić

Antun Račić kotira vrlo dobro u ruskoj organizaciji M-1 Globala, no ipak su odlučili priliku za titulu prvaka dati svojim domaćim borcima.

Najbolji hrvatski borac u pero kategoriji, Antun Račić, nadao se da bi ove godine mogao dobiti priliku boriti se za titulu prvaka u M-1 organizaciji, no čelnici promocije ipak su odlučili da se po prvi puta za titulu u toj kategoriji bore dva ruska borca.

Jučer je tako objavljeno da će se u studenom na M-1 Challengeu 35 za titulu u pero kategoriji boriti Vugar Bahshiev i Marat Gafurov. Upravo je Račić posljednji borac koji je Vugaru nanio poraz kad su u pitanju njegovi nastupi u M-1 organizaciji, pa nema sumnje da je prilika za titulu mogla biti pružena i dubrovačkom borcu.

Račić trenutno čeka potvrde za određene nastupe, a u posljednjem meču pobijedio je Salmana Dzhamaldaeva upravo na M-1 priredbi kad ga je u drugoj rundi uhvatio u giljotinu te ugušio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI