Rusi stigli u Zagreb snimati Cro Copa: Fight Site vam donosi ekskluzivne fotografije!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.10.2013 16:26h Autor:

Photo by Fight Site

TV ekipa ruske borilačke promocije "Legend" od čak četiri člana u ponedjeljak je stigla u Zagreb zbog snimanja najboljeg hrvatskog borca Mirka Filipovića.

Kao u najboljim danima Pridea ili nešto recentijim velikog UFC-a, vlasnik Legenda Ruslan Sulejmanov je poslao snimatelje i novinare kako bi na licu mjesta, u Cro Copovom rodnom gradu, napravili video prilog koji će najavljivati okršaj Filipovića i Emelianenka najavljen za mjesec studeni i rusku prijestolnicu.

Osvajača K-1 WGP-a su najprije snimali u studiju Fight Channela, a za večernje sate se planira dodatno snimanje na Filipovićevom treningu u njegovoj dvorani u Gajnicama.

Prema fotografijama koje vam ekskluzivno donosimo, Cro Cop je već sada u zaista vrhunskoj fizičkoj formi. U kratkoj izjavi koju je dao za Fight Site, Mirko je potvrdio da se osjeća sjajno i da je u punom treningu.

"Nikad nisam bio bolji i jači. Vrhunski se osjećam i vrhunski treniram", poručio je Cro Cop koji se pretjerano ne zamara formom svog protivnika Emelianenka.

Do dvoboja koji je zakazan za 8. studeni, ostalo je tek dvadesetak dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI