Rogers: Ja spadam među najbolje na svijetu, a Perak neka bude spreman na nokaut!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.12.2012 10:12h Autor:

Brett Rogers

Prvog borca dubrovačkog Gladijatora, Maru Peraka, u veljači 2013. godine očekuje novi iznimno težak test u karijeri. Meč protiv Bretta Rogersa bit će pravo iskušenje, a Amerikanac najavljuje da će nokautirati Peraka.

31-godišnji Rogers nema namjeru doći u Abu Dhabi samo kako bi pokupio honorar, on još uvijek računa na prave mečeve, pa će tako pružiti svoj maksimum u borbi čiji se točan datum još uvijek ne zna, ali već sada možemo reći da će se raditi o zaista odličnom okršaju.

U razgovoru za službene Internet stranice ADW-a Brett je čak najavio i nokaut!

"Treniram iznimno naporno u American Top Teamu na Floridi i bit ću spreman završiti taj meč vrlo brzo. Svejedno mi je hoćemo li se boriti na nogama ili u parteru i volio bih ga pobijediti zahvatom kako bih pokazao svoje znanje jiu jitsua, ali bih bio zadovoljan i kada bih pobijedio nokautom."

"Moj glavni cilj je prirediti odličnu borbu gledateljima u Abu Dhabiju i radujem se što ću imati priliku pokazati ljudima da je Rogers jedan od najboljih boraca na svijetu. Poručite svima u Abu Dhabiju da dolazim i neka budu spremni za nokaut!", dodao je očito iznimno samouvjereni Brett.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI