Roger Gracie u siječnju drži seminar u Zagrebu!

Vijesti iz regije 22.12.2014 12:24h Autor:

Roger Gracie

Višestrukog svjetskog BJJ prvaka Rogera Gracieja u siječnju će ugostiti Hrvatska akademska sportska udruga SUBOS te će u Zagrebu pokazati svoje umijeće

Hrvatska akademska sportska udruga SUBOS uz kvalitetno bavljenje sportom organizira i sportske izlete u prirodu, okuplja velik broj mladih radi druženja i međusobnog pomaganja te jednostavno spaja mlade u jednu ekipu.

SUBOS održava svoje treninge u prostorijama Studentske sportske dvorane Martinovka, a u ponudi su boks, brazilski jiu-jitsu, tajlandski boks, grappling, insanity, zumba, taekwondo, futsal, kondicijski funkcionalni trening „čeličenje“, wingchun i rugby. O radu i aktivnosti SUBOS-a svjedoči i nekoliko plaketa Zagrebačkog sveučilišnog sportskog saveza koje su dobili za "Izniman doprinos razvoju studentskog sporta i sporta u akademskoj zajednici".

SUBOS redovito organizira gostovanja brojnih vrhunskih trenera. Uz nekoliko treninga pod vodstvom Željka Mavrovića održanih prošlog mjeseca, idući posjet najavljen je za siječanj. Gost je renomirani svjetski majstor brazilske jiu-jitse Roger Gracie koji će u višednevnom posjetu održati BJJ seminar.

Gracie je bio višestruki BJJ svjetski prvak, a svoje će znanje ovom prilikom pokazati i prenijeti hrvatskim ljubiteljima borilačkih vještina u dvorani Martinovka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI