FFC 22 – Svjetska kick boksing zvijezda namjerava pokoriti MMA svijet

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.02.2016 14:42h Autor:

Orsat Zovko i Robin van Roosmalen

Ponajbolji kick-boksač današnjice Robin van Roosmalen svoj će MMA debi doživjeti ovog petka na FFC 22 priredbi koja će se održati u Ateni. Prva ovogodišnja priredba u oranizaciji ugledne promocije Gloryjevom će prvaku za protivnika donijeti Grka Athinodorosa Michailidisa te je popularni Nizozemac nešto više o svom debiju otkrio novinarima grčkog portala UFight.

“RvR” otkiva kako se ovih dana osjeća sjajno. Pripreme su iza njega i jako je uzbuđen zbog FFC debija u kojem ga čeka iskusni protivnik u vidu srčanog Grka.

Trebala bi ovo biti sjajna borba. On je dobar i u stojci i u parteru te možemo zaključiti kako je riječ o kompletnom borcu. Nikad ne biram lakši put i uvijek ću izabrati izazov“, poručio je Roosmalen.

O samom meču i potencijalnom preseljenju borbe u parter…

Znam da ću dati sve od sebe kako bih došao do pobjede. Spreman sam na sve. Ako dođem u priliku, borbu ću završiti u stojci, a mislim da neću imati problema ni ako se ona preseli na pod.

Samouvjerenost borca koji je slavu stekao u Gloryjevom ringu proizlazi iz činjenice da on ipak nije samo kick-boksač. “RvR” je, uz kick boksing, trenirao hrvanje, boks, MMA i judo u kojem je vlasnik crnog pojasa. Iza njega je trening kamp kojeg je, između ostalog, odradio i s Blackziliansima koji slove kao jedan od najboljih svjetskih timova.

Kako sad, kad je taj cijeli pripremni proces iza njega, Nizozemac vidi svoju budućnostu u ovom sportu?

Ovo je jedno novo poglavlje u mojoj karijeri. Volim izazove i namjeravam biti prvak u oba sporta.

Svjetska kick boksing zvijezda se za kraj zahvalila FFC-u i Gloryju na ukazanoj prilici, a tom prigodom nije ni izostavio svog protivnika, jer, kako i sam kaže, za tango je potrebno dvoje.

Njegov debi, kao i ostatak prve Final Fight Championship priredbe u 2016. godini, pratite ovog petka u izravnom prijenosu na Fight Channelu i FightchannelTV.com-u s početkom u 19:00 sati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI