Roberto Soldić se obratio fanovima i medijima nakon poraza

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.04.2018 11:01h Autor:

Roberto Soldić

Nakon prvog pravog poraza u karijeri, nikako nije bilo lako Robertu Soldiću. Posebno kada uz njega stoje toliko velika očekivanja. No, on je našao snage da se odmah nakon borbe, barem putem Facebooka, obrati fanovima, prijateljima i medijima.

Samo jedna borba trebala je Robertu da postane prava zvijezda KSW-a. Dvorana u Wroclawu orila od klicanja njegovog imena, no nažalost to mu nije bilo dovoljno da završi borbu protiv Dricusa Du Plessisa kada je bio blizu tome, kao niti da izdrži i apsorbira snažan udarac koji je zapravo završio borbu.

Puno je ljudi bilo uz Roberta, njegova borba pratila se uživo na televiziji u Hrvatskoj i svakako mu nije lako proživjeti poraz upravo sada, kada je imao priliku prezentirati se kao nova hrvatska MMA zvijezda. No, vjerujemo da shvaća kako je ovo sve dio puta prema vrhu, a gledajući koliko je mlad, a koliko talenta ima u sebi, ovo bi mu trebalo pomoći da se takve stvari ne dogode kada dođu još veće borbe. A doći će sigurno, ukoliko nastavi raditi kao do sada.

“Hvala vam na podršci. dao sam sve od sebe i imao sam ga, ali ovo je MMA. Uletio sam u udarac, pao sam i izgubio pojas. Ne znam što reći osim hvala mom UFD timu, posebno mom bratu Ivanu Dijakoviću koji je cijelo vrijeme bio uz mene. Sranja se događaju, sve je to dio sporta”, napisao je Roberto na Facebooku, nakon čega je uslijedila velika brojka poruka podrške. Sve bi to trebalo Roberto dati vjetar u leđa da se što prije vrati i nastavi gdje je stao u dvoranu. Čisto sumnjamo da je ovo bila njegova jedina borba protiv Dricusa Du Plessisa. KSW ga je brzo prihvatio kao svog, poljski fanovi su ga zavoljeli i nema sumnje kako će brzo dobiti priliku vratiti se gdje je bio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI