Roberto Soldić protiv odličnog neporaženog Čeha!

Vijesti iz regije 21.06.2017 11:03h Autor:

Photo: Facebook

FFC prvak u velter kategoriji i šampion SuperiorFC organizacije, sjajni Roberto Soldić, će svoj sljedeći ispit odraditi na SBC14 priredbi u Bačkoj Palanki koja se održava 7. srpnja.

Soldić će se sučeliti s češkim profesionalcem, neporaženim Viteszlavom Rajnochom. Hrvatu s bosanskohercegovačkom putovnicom i njemačkom adresom će ovo biti 12. profesionalni meč u karijeri uz 9 pobjeda i 2 poraza. Trenutačno plovi na nizu od tri uzastopna slavlja  uključujući pobjede na FFC-u protiv Ivice Truščeka i Rafala Lewona na Superior FC-u u ožujku mjesecu ove godine.

Soldić je več u dva navrata nastupio na Serbian Battle Champiosnhipu; 2015. je prekidom svladao FFC Futures prvaka Vladimira Prodanovića, a godinu dana kasnije je slavio protiv Vase Bakočevića tehničkim nokautom.

Rajnoch je za sada neporažen u profesionalnoj karijeri uz savršenih 6-0. Posljednji meč je baš kao i Soldić odradio u ožujku ove godine. 22-godišnji Čeh iz Janovica se do sada natjecao u lakoj kategoriji, a visok je 182 centimetra.

Soldić i Rajnoch su glavni meč večeri priredbe u Bačkoj Palanki.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI