Roberto Soldić ovog vikenda protiv majstora “armbara”: “Sve je spremno za obranu pojasa!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.09.2017 09:33h Autor:

Superior FC 18: Dez Parker vs. Roberto Soldić

Roberto Soldić, jedan od najperspektivnijih MMA boraca u regiji, ovog vikenda će braniti svoju Superior FC titulu u velter kategoriji protiv izazivača Deza Parkera. Soldićev nastup i cijelu Superior FC 18 priredbu iz njemačkog Ludwigshafena pratite uživo u subotu 16. rujna od 18:00h na FightChannelTV.com!

Soldić u svojoj kolekciji trenutno ima tri pojasa, onaj FFC, SBC i Superior FC-a. Do posljednjeg je došao je na Superior FC 16 priredbi u ožujku kada je tehničkim nokautom u trećoj rundi svladao Poljaka Rafala Lewona.

Ovog vikenda pojas će mu pokušati preoteti Britanac Dez Parker koji nosi nadimak “The Arm Collector” zbog činjenice da armbarom najčešće pobjeđuje svoje protivnike.

S obzirom da je Soldić svojih devet od deset pobjeda također završio prekidom, ne sumnjamo kako će ovo biti jedan od najintrigantnijih mečeva na Superior FC 18 popisu borbi!

“Što se tiče prezadnje borbe, nemam previše toga za reći – pobijedio sam, osvojio pojas i sada je vrijeme da ga obranim protiv Deza Parkera. Završili smo s pripremama i sve je išlo po planu. Ovim putem bih se želio zahvaliti trenerima iz UFD Gyma i Bertu Kopsu. Sve je spremno za obranu pojasa!”, poručio je Soldić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI