Rizin objavio točan raspored novogodišnjeg programa, saznajte kada se bori Cro Cop

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.12.2017 10:38h Autor:

Mirko Filipović (Facebook)

Šest dana prije prvog u nizu dva Rizinova eventa za kraj godine, napokon je poznat kompletan raspored svih borbi novog japanskog borilačkog spektakla, na kojem nastupa i Mirko Filipović.

Već je od ranije poznato kako će legendarni Cro Cop nastupiti na Silvestrovo, što će mu biti već deveti nastup u Saitami na taj nastup. Do sada je sedam puta slavio, uključujući prošlogodišnje osvajanje Grand Prixa, a bolji od njega na isteku godine bio je tek Mark Hunt, na Prideovom eventu 2005. godine. Sada znamo i kada ćemo dočekati ovaj novi nastup, u kojem ga čeka još jedno veliko poznato MMA ime u Japanu, Tsuyoshi Kohsaka.

Filipović će nastupiti u devetoj borbi programa, odnosno drugoj nakon pauze, kakve su inače stalne na ovakvim japanskim eventima. Filipović je tako posljednja borba prije tri turnirska finala, onog u muškom bantamu, ženskom superbantamu te Rizin Kick turniru. Pretpostavlja se da bi njegov nastup svakako treba biti iza 11 sati, možda čak bliže podnevu.

Na isti dan kada i Filipović bori se i Takanori Gomi, Pride legenda, kojem je ovo povratak nakon neuspješne epizode u UFC-u i s njegovom borbom završava prvi dio programa. Što se tiče prvog eventa, tamo je u centru pažnje nastup Gabi Garcie, ali i četvrtfinalne borbe turnira u bantamu, gdje će najviše pažnje biti usmjereno na Kyojia Horiguchia i Iana McCalla, dva glavna kandidata za mjesto u finalu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI