Rico ili Badr? Saznajte što prognozira Mladen Brestovac

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.12.2016 16:39h Autor:

Verhoeven vs. Hari, Brestovac

Za dva dana saznat ćemo pobjednika meča o kojem se već naveliko piše i priča posljednjih nekoliko mjeseci. Sudar Rica Verhoevena i Badra Harija glavna je tema borilačkih krugova, a mi smo o istom porazgovarali s najboljih hrvatskim kick-boksačem i aktualnim FFC-ovim teškaškim prvakom – Mladenom Brestovcem.

“The Scorpion Sting” je u trećem mjesecu ove godine imao prilike iz prve ruke osjetiti sve što u ring donosi Gloryjev prvak Verhoeven. S druge strane, s Harijem se nije borio, ali je do njihovog susreta zamalo došlo na GFC-ovoj priredbi iz 2014. godine. Tada je Hariju meč otkazao Patrice Quartenon, a Mladen je bio prvi izbor za zamjenu, no u to je vrijeme već imao dogovoren meč s Nicolasom Wambom pa se u konačnici Badr borio s Arnoldom Oborotovom kojeg je svladao nokautom u prvoj rundi.

“Moja prognoza je ta da će Rico pobijediti”, odmah je Brestovac izabrao svog favorita pa nastavio:

“Mislim da je on spremniji te da je više u mečevima i kontinuitetu pobjeda. Smatram i da je Badr malo prenervozan. Rekao bih i da će ga malo pojesti taj pritisak jer on nije toliko aktivan i nema tu rutinu poput Rica. Osim toga, načuo sam da on ne sparira s kvalitetnim sparing partnerima, već s ljudima koje doslovno prebija. S druge strane, Rico ima Benjamina Adegbuyija, Jahfarra Wilnisa i još nekoliko teškaša, on bolje sparing partnere ne može poželjeti.

Mislim da ćemo gledati odluku sudaca za Rica, osim ako Badr ne napravi neki eksces, kao što je udaranje na podu ili nešto slično što bi prekinulo meč”, zaključio je Brestovac.

FS anketa: Rico ili Badr?
  • Navijam za Harija i on će pobijediti. x 1.850 puta59%
  • Navijam za Verhoevena i on će pobijediti. x 605 puta19%
  • Navijam za Harija, ali Verhoeven će pobijediti. x 458 puta15%
  • Ne znam, niti me zanima. x 134 puta4%
  • Navijam za Verhoevena, ali Hari će pobijediti. x 111 puta4%

Ukupno glasano: 3.158 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI