Ricco Rodriguez stigao u Dubrovnik, danas vaga u 16h

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.12.2012 11:05h Autor:

Ricco Rodriguez

Prva zvijezda dubrovačke Noći Gladijatora 7, koja se održava u petak, 21. prosinca, je napokon stigla u hrvatski turistički biser.

Iako su organizatori jučer strepili pošto se Ricco Rodriguez nije ukrcao na pravi avion, bivši UFC prvak je nešto kasnije stigao preko Splita. U četvrtak, u jutarnjim satima, se napokon pojavio u službenom hotelu i sve je spremno za današnje vaganje.

Ljubitelji slobodne borbe će uvod u sutrašnji spektakl moći pogledati i uživo u poznatom hotelu Rixos Libertas kada u 16 sati Delija, Rodriguez i ostali borci stanu na vagu pred pripadnicima sedme sile i ostalim znatiželjnicima.

"MMA klub Gladiator poziva sve ljubitelje slobodne borbe da dođu u hotel Rixos Libertas danas u 16 sati na vaganje i konferenciju povodom sedmog izdanja Noći Gladijatora na kojoj će se predstaviti svi njeni sudionici. Dođite i slikajte se s borcima koji će se sutra u Sportskoj dvorani boriti za prve naslove prvaka organizacije House of Gladiators", stoji poziv na službenoj FB stranici organizatora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI