Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ricco Rodriguez prije Delije ulazi u ring sa Stojnićem? | Fight Site

Ricco Rodriguez prije Delije ulazi u ring sa Stojnićem?

Vijesti iz regije 13.10.2012 15:27h Autor:

Denis Stojnić

Nakon duže pauze ponajbolji MMA borac iz Bosne iz Hercegovine, Denis Stojnić, 1. prosinca imat će meč u Novom Sadu u Srbiji. Ovaj borilački spektakl u dvorani SPENS organizira srbijanski borac Damir Mihajlović.

"Pored najboljih boraca iz regije, već imamo potvrde o dolasku poznatih svjetskih imena. Ništa nećemo prepustiti slučaju. Vodimo računa o svakom segmentu organizacije i sve mora besprijekorno funkcionirati. Denis Stojnić bi trebao odmjeriti snage s Riccom Rodriguezeom ili Jeffom Monsonom. Želimo da u Novom Sadu borbu ima i legendarni Ray Sefo", rekao je Mihajlović.

Denis je najavljen kao zvijezda, kako on kaže spreman je za novi težak meč, jer su i Rodriguez i Monson vrlo poznati i iskusni borci.

"Moje protivnike nije potrebno posebno predstavljati. To su pravi fajteri. Ipak, zanima me samo pobjeda, koja bi značila i konačni povratak u UFC. Nije mi bitno tko će mi biti protivnik u Novom Sadu. Potpuno sam spreman i jedva čekam 1. prosinca. Jedino mi je žao što nisam naišao na razumijevanje odgovarajućih struktura u Sarajevu i BiH i što se u rodnom gradu neću boriti protiv Rodrigueza ili Monsona", kaže Stojnić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI