Ricco Rodriguez: Ovo je za mene najteži ispit u FFC-u, molim Makedonce da me podrže protiv Grka Batzelasa

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.12.2013 16:04h Autor:

Photo - Fight Site

Makedonska nacionalna TV kuća Kanal 5 je danas u goste pozvala organizatora i predsjednika FFC organizacije, Orsata Zovka, te bivšeg UFC šampiona Ricca Rodrigueza – glavne protagoniste borilačkog spektakla koji ovog petka stiže u glavni grad Makedonije i dvoranu Boris Trajkovski.

Dvojac je odgovarao na pitanja novinara o samoj priredbi, Riccovom meču protiv Grka Batzelasa, ali i općenito o domaćinskoj ljubaznosti koju su doživjeli u Skopju u proteklih nekoliko dana.

"Uživam u Skopju, ljubaznosti makedonskih ljudi, hrani i razgledavam grad. Ovdje se osjećam sjajno", poručio je Rodriguez i dodao:

"Ovo je za mene najteži ispit do sada u FFC-u, to je sigurno, jer je Grk Batzelas zahtjevan protivnik. Radi se o različitim stilovima, a opet, s druge strane, obojica smo jako dobri u hrvanju. Bit će to težak meč. Trebao bih imati prednost u udaračkim tehnikama. Drago mi je da mi je Mirko Cro Cop u kutu, a uvijek je dobro biti favorit u očima publike."

Rodriguez je pozvao sve Makedonce da dođu i podrže ga u borbi protiv grčkog protivnika.

"Čujem da ću imati veliku podršku, zahvaljujem se na tome. Dođite i podržite me u petak u ovom meču", poručio je bivši UFC prvak.

Glavni i odgovorni čovjek FFC-a, Orsat Zovko je najavio priredbu riječima da će se raditi o posebnom borilačkom spektaklu.

"Gledatelji će u stvarno prekrasnoj dvorani Boris Trajkovski uživati u neviđenom borilačkom spektaklu u Makedoniji. Vidjet ćete čak 12 mečeva, a nastupit će čak četiri makedonska borca i mnogo europskih i svjetskih zvijezdi", poručio je Zovko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI