Ricco Rodriguez i Orsat Zovko danas gostuju na makedonskom Kanalu 5

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.12.2013 10:30h Autor:

FFC 10

Najveća zvijezda nadolazećeg FFC-a koji nam slijedi ovog petka u Skoplju i biši UFC prvak, Ricco Rodriguez, još je u ponedjeljak stigao u makedonsku prijestolnicu.

"Suavea", koji ujedno i predvodi čitav event, očekuje prilično zahtjevan i nezahvalan posao protiv opasnog Grka Nestorasa Batzelasa. Radi se, naime, o snažnom protivniku koji iza sebe ima olimpijsku karijeru u hrvanju, ali i šest mečeva u slobodnoj borbi od čega je čak pet završio u svoju korist. Upravo zato je Rodriguez dio priprema odradio u Zagrebu trenirajući sa svojim idolom Mirkom "Cro Copom" Filipovićem. Hrvatska legenda će u znak potpore stići u Skoplje te će mu u petak biti u kutu.

Rodriguez će danas, zajedno s glavnim i odgovornim čovjekom promocije Final Fight, Orsatom Zovkom, gostovati na makedonskoj nacionalnoj TV kući Kanal 5. Ondašnji mediji su prilično toplo dočekali dolazak FFC-a u njihovu domovinu pa ne čudi pozivanje u goste bivšeg UFC-ovog prvaka i glavnog čovjeka FFC-a. Očekuje se da bi intervju sa Zovkom i Rodriguezom trebao biti emitiran u četvrtak.

FFC 10 se održava ovog petka (13.12.) u prekrasnoj skopskoj dvorani Boris Trajkovski. Ulaznice po cijeni već od pet eura se mogu kupiti u sustavu prodaje karata "Karti za se".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI