Ricco Rodriguez želi revanš protiv Delije?!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.12.2012 10:34h Autor:

Delija VS Rodriguez (foto: Ivana Hladilo)

Noć gladijatora 7 donijela nam je po prvi puta u Hrvatskoj nastup jednog bivšeg UFC prvaka u teškoj kategoriji, no on je ipak doživio novi poraz u svojoj karijeri s obzirom da je pobjedu sudačkom odlukom zasluženo odnio Ante Delija. No, Amerikanac je nakon meča natuknuo da bi vrlo rado odradio revanš.

Iako su mnogi bili dojma da Ricco nije bio pretjerao kondicijski spreman za borbu, unatoč njegovim najavama da će biti, definitivno je svojim iskustvom u nekoliko navrata opasno ugrozio talentiranog Deliju, pa su se mnogi zapitali kako bi taj meč završio da su oba borca bili na najvišoj razini.

"Ljut sam najviše na sebe, žao mi je što nije bila još jedna runda, jer imao sam dva nokdauna u prvoj, a to je u mojoj zemlji automatski runda za mene. No, sam sam kriv, nisam bio dovoljno spreman za meč, možda ako mu ponudim revanš, a Ante prihvati… Borba je bila odlična, vjerujem kako su gledatelji uživali i nadam se kako će me ponovno pozvati", rekao je Rodriguez u razgovoru za Dubrovački vjesnik.

Nova dubrovačka zvijezda je ipak zadovoljan svojim nastupom, bio je iznimno spreman za borbu te nije previše srljao. "Cilj mi je boriti se s najboljim svjetskim borcima te na kraju i biti najbolji. Nisam želio riskirati, nisam išao na nokaut, jer kad ideš riješiti borbu na takav način protiv jednog ovakvog borca, možeš zaraditi nokaut. Očekujem uskoro novu veliku borbu", izjavio je Delija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI