Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rezultati – Otvoreno BJJ prvenstvo Hrvatske | Fight Site

Rezultati – Otvoreno BJJ prvenstvo Hrvatske

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.04.2013 12:38h Autor:

BJJ

Više od dvjesto natjecatelja iz desetak zemalja je ove subote nastupilo na tradicionalno najjačem BJJ "gi" turniru u regiji – 7. Otvorenom Jiu-Jitsu prvenstvu Hrvatske.

Najviše odličja, njih čak 27, su osvojili "domaćini", odnosno članovi Black Dragon Alliance akademije iz Zagreba. Treba pohvaliti i odlične rezultate Alliance "Red Eagle" tima iz Slovenije koji se također okitio mnogobrojnim medaljama.

U onim najvišim smeđim i crnim pojasevima su slavila poznata hrvatska BJJ imena. Neven Borčić je osvojio svoju kategoriju do -82.3 kilograma kao i otvorenu kategoriju smeđih i crnih pojaseva. I Aša Nadarević, koji je također član Black Dragon akademije iz Zagreba, je uzeo zlatnu medalju među ljubičastim pojasevima do 100.5 kilograma, ali i otvorenu diviziju. Dvostruko slavlje je pošlo za rukom i Martinu Budayju iz "Gracie Barra Pitbull Nitra" koji je slavio u svojoj kategoriji iznad 100.5 kg plavih pojaseva, kao i u otvorenoj konkurenciji. U onoj najslabijoj konkurenciji bijelih pojaseva, treba istaknuti nastup Maritna Zore iz Alliance "Red Eagle" tima iz Slovenije koji je također uzeo dvije medalje: Zlato u kategoriji do 82.3 kilograma i zlato u otvorenoj kategoriji.

Kao i svaki put do sada organizacija u režiji Hrvatskog ju-jitsu saveza i SUBOS-a je bila na vrlo visokom nivou.

Sve rezultate možete preuzeti na ovom LINK-u.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI