Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rezultati ankete: Čitatelji FS-a uvjereni kako će Cro Cop još jednom zaustaviti Wanderleija | Fight Site

Rezultati ankete: Čitatelji FS-a uvjereni kako će Cro Cop još jednom zaustaviti Wanderleija

Vijesti iz regije 07.10.2016 12:28h Autor:

Wanderlei Silva vs Mirko Filipović

Čitatelji Fight Sitea čvrsto stoje uz Mirka Filipovića. Legendarni Cro Cop je u posljednjoj Fight Site anketi potpuno ‘pomeo’ još jednog velikana borilačke scene – Wanderleija Silvu.

Na nesvakidašnji su način Mirko i Wanderlei dogovorili svoj treći susret. Odmah nakon što je svladao Hyun Man Myunga, hrvatski je borac pozvao Brazilca u ring te započeo pregovore za koje je nešto kasnije otkrio kako su mu ih sugerirali čelnici Rizina.

Borba je u konačnici dogovorena, a trebali bi ju gledati 29. prosinca za kada je predviđen nastavak ovog turnira. Podsjetimo, u prvom smo dvoboju ovih veterana ostali bez pobjednika, dok je u drugom Cro Cop slavio brutalnim ‘high kick’ nokautom.

Za prognozu trećeg nastavka ove priče upitali smo naše čitatelje koji su s čak 87% glasova prednost dali Cro Copu, s time da čak 76% vas vjeruje kako će Filipović do pobjede stići prekidom. Odgovor koji je sugerirao Silvinu pobjedu prekidom je prikupio 9% posto glasova, dok samo 2% čitatelja smatra kako će brazilski borac slaviti odlukom sudaca.

Anketa je u konačnici prikupila 1715 glasova, a samo se 4% uključenih čitatelja nije moglo odlučiti za pobjednika ili nije bilo zainteresirano ovim susretom.

Zahvaljujemo se na svim prikupljenim glasovima!

Kako prognozirate Cro Cop vs. Wanderlei 3?
  • Cro Cop pobjeđuje prekidom. x 1.296 puta76%
  • Cro Cop pobjeđuje sudačkom odlukom. x 181 puta11%
  • Wanderlei pobjeđuje prekidom. x 147 puta9%
  • Ne znam, niti me zanima. x 63 puta4%
  • Wanderlei pobjeđuje sudačkom odlukom. x 28 puta2%

Ukupno glasano: 1.715 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI