Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rezultati 3. kola “Croatia MMA Challengea”: Sada slijedi Zagreb! | Fight Site

Rezultati 3. kola “Croatia MMA Challengea”: Sada slijedi Zagreb!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.06.2018 14:19h Autor:

Hrvatski MMA savez

Proteklog vikenda u Vinkovicma je održan 3. turnir iz serije “Croatia MMA Challenge” u organizaciji Hrvatskog MMA saveza. Na priredbi su nastupili natjecatelji iz svih dijelova Hrvatske u raznim dobnim i težinskim kategorijama.

Nakon tri turnira koja su se održača Belišću, Splitu, Vinkovcima, očekuje nas i 4., a ujedno i posljednji iz serije koji će se održati početkom listopada u Zagrebu. Ono što organizatore čini zadovoljnim jest podatak da je čak 68 seniora pristupilo natjecanju. U ovom trenutku na bodovnim listama se već mogu nazreti potencijalni pretedenti na amaterske pojaseve u pojedinoj kategoriji.

http://mma.com.hr/Tournament/valens-kup-ii/About/1

Nakon četvrtog već spomenutog turnira u Zagrebu očekuje nas i peti završni pozivni turnir na kojem će se odlučivati o amaterskim prvacima u pojedinim kategorijama.

Serija turnira „CROATIA MMA CHLLENGE“ nastavit ce se i 2019. godine s tom razlikom što će oni pojedinci koji skupe najviše bodova na prva 4 turnira  dobiti pravo na 5. turniru u 2019. da napadnu pojaseve onih koji su ih osvojili ove godine.

Hrvatski MMA savez vjeruje da će na ovaj način borci dobiti priliku da imaju minimalno 12 mečeva godišnje što bi im trebalo predstavljati neko bazično iskustvo za eventualnu daljnju karijeru.

Osim ovih aktivnosti Savez djeluje i na polju edukacije i osposobljavanju novih generacija sudaca tako da je dan prije održavanja turnira u Splitu održan seminar i polaganje osnovnih znanja za novu generaciju sudaca koji su i odradili stažna sudjenja na tuniru u Vinkovcima.

Osim daljnjih aktivnosti na amaterskom planu Savez će biti i aktivan na profesionalnom planu. Savez je pred potpisom ugovora s novim organizatorom profesionalnih mečeva koji uskoro krće s radom u ovom dijelu Europe. Savez jos nemože javno komunicirati detalje (naziv brenda i ostalo) ali može najaviti da se sprema profesionalni projekt koji će zasjeniti sve ostale koji su djelovali do sada na ovim prostorima.

Iz svega ovoga Hrvatski MMA savez može najaviti da nas čeka jako uzbudljiv i nikad do sad sjajniji period za amaterski, a pogotovo profesionalni MMA.


 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI