Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Reljić ne želi u turnir četvorice, sprema se za Peraka! | Fight Site

Reljić ne želi u turnir četvorice, sprema se za Peraka!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.01.2018 11:27h Autor:

Screenshot

Goran Reljić nije oduševljen idejom o turniru četvorice boraca na Noći Gladijatora 12 gdje se originalno trebao sučeliti s Marom Perakom. O tome da bi Reljić radije ostao pri originalnom “match upu” nego se upustio u jednovečernji turnir, obavijestio je na svom službenom Facebook profilu upravo Perak, koji ujedno i organzira ovu sjajnu priredbu.

“Reljić neće u turnir četvorice jer je dogovor bio da se bori jednu borbu na priredbi sa mnom i za mene se sprema. To je OK jer je takav dogovor. Što se tiče mene i Stojnića, mi bi se potukli, ali vjerojatno će prije pas neka kava ili ćevapi prije nego se to dogodi. Eto žao mi je što je tako ispalo, ali mi je drago za Deliju jer je to uspjeh svih nas”, napisao je Perak na Facebooku i vjerojatno razočarao neke koji su se nadali sjajnom turniru.

Podsjećamo kako je čitava promjena plana nastala radi potpisa Ante Delije za japanski RIZIN gdje će debitirati za nekoliko mjeseci. Perak je u srijedu obavijestio javnost da zbog te sjajne vijesti neće riskirati s “Hodajućom nevoljom” na Noći Gladijatora. Kako je Stojnić ostao bez protivnika, Perak je odlučio organizirati turnir četvorice, no ta ideja očito nije naišla na odobravanje kod bivšeg UFC borca.

Nadamo se da će sjajan popis borbi ostati što bliži svom originalnom izdanju jer nudi odlične mečeve i sigurno će ispuniti dvoranu Gospino polje. Još uvijek se ne zna hoće li Stojnić nastupiti protiv nekog drugo protivnika ili će biti maknut s popisa borbi.

Ulaznice za Noć Gladijatora 12, koja je na rasporedu 10. ožujka, se mogu kupiti već danas na ovom LINK-u.

Za sada dogovoreni mečevi:

🇭🇷 Maro Perak vs 🇭🇷 Goran Reljić
🇭🇷 Kristijan Perak vs 🇭🇷 Stjepan Bekavac
🇭🇷 Karlo Caput vs 🇲🇪 Vaso Bakočević
🇭🇷 Mario Dabo vs 🇭🇷 Ivica Trušček
🇭🇷 Srđan Marović vs 🇭🇷 Ivan Vitasović
🇭🇷 Gordan Lovrić vs 🇲🇰 Filip Bozinovski
🇭🇷 Luka Milidragović vs TBA
🇭🇷 Sebastian Arias vs TBA

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI