Reljić uz Fedora na Staru godinu u RIZIN-u! U tri dana čak tri meča!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.11.2015 10:08h Autor:

Bivši UFC-ovac, a donedavno i prvak KSW-a, Goran Reljić će se na Staru godinu boriti na prvom turniru nove japanse borilačke promocije RIZIN. Radi se o zanimljivom, do sada neviđenom formatu natjecanja gdje bi borac mogao nastupiti čak tri puta u tri dana.

Prema do sada dostupnim podacima, sudionici turnira osmorice do 100 kilograma će četvrtfinalne i polufinalne dvoboje odraditi 28. prosinca, dok bi se samo finale turnira trebalo održati tri dana kasnije. Za da se ne zna više detalja niti finalnog turnira, niti prednatjecanja, a čitav event je i dalje obavijen velom tajne. Zna se samo da će priredbu predvoditi povratak legendarnog Fedora Emelianenka, no s kim bi se Rus trebao sastati, još uvijek se ne zna. Na glavnoj priredbi će nastupiti i nekoliko Bellatorovih boraca, među ostalim i King Mo Lawal.

Kada se govori o sudionicima turnira, osim Reljića tamo ćemo vidjeti Marka Godbeera iz BAMMMA-e i Litvanca Teodorasa Auksuolisa iz BUSHIDA. Uskoro bi se trebala saznati i ostala imena.

Uoči nastupa u Rizingu Reljić je izjavio:

"Izgubio sam KSW-ov pojas, a ovo je sudbina. Jako sam motiviran nastupiti jer se volim natjecati u finalu. Obećajem ovaj put puno bolji nastup i šou koji ću prirediti."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI