Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Reljić poražen u meču za naslov! (VIDEO) | Fight Site

Reljić poražen u meču za naslov! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.03.2013 10:54h Autor:

KSW 22

Goran Reljić sinoć u poljskoj Cali nije uspio postati KSW-ov prvak u kategoriji do 93 kg. U meču za naslov koji je ujedno predvodio 22. priredbu ove ugledne europske MMA promocije, Zadranin je poražen jednoglasnom odlukom sudaca od domaće zvijezde Jana Blachowicza.

Reljić je dobro krenuo u dvoboj kontroliravši akciju na nogama. Pritiskao je svog protivnika, solidno kombinirao ručne i nožne tehnike, no neke ozbiljnije štete za Blachowicza nije bilo. Na sredini prve runde Zadranin je uspio i sjajno srušiti svog Poljaka i do kraja runde kontrolirati akciju na parteru. Zadao je nekoliko kvalitetnih GNP udaraca što je kombinirano s rušenjem prvu rundu definitivno gurnulo na njegovu stranu.

Nažalost, već je druga runda donijela preokret. Poljak je puno bolje ulazio u razmjene na nogama, a kako je runda odmicala tako je Reljić izgledao umornije i frustriranije, a Blachowicz opuštenije i bolje. Kulminacija runde dogodila se pred sam kraj kada Poljak pogađa high kick koji je u kombinaciji s točnim aperkatom uspio uzdrmati hrvatskog borca.

Treća runda je bila preslika prve s izmjenjenim ulogama. Blachowich je bio agresivniji i točniji u izmjenama na nogama, a u dva navrata je uspio srušiti sada već vrlo umornog Reljića koji nije pronalazio odgovor na njegovo odlično hrvanje. Hrvat se na kraju uspio dići na noge, no za potpuni preokret nije bilo svježine i snage.

Iako je Blachowicz zasluženo slavio, ostaje žal zbog propuštene prilike. Reljić je na početku meča izgledao vrlo dobro i dojam je kako mu je malo falilo da "prelomi" meč i ostvari pobjedu koja bi mu vrlo vjerojatno osigurala povratak u UFC.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI