Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Reakcija Rakasa: Nije istina da smo odbili meč protiv Vrbinca! | Fight Site

Reakcija Rakasa: Nije istina da smo odbili meč protiv Vrbinca!

Vijesti iz regije 21.09.2012 08:13h Autor:

Aleksandar Rakas

Na jučerašnju izjavu Andreja Bregara za Fight Site reagirao je otac borca Aleksandra Rakasa koji je odlučio malo detaljnije objasniti njihovu stranu priče.

Fight Site jučer je objavio izjavu predsjednika AFC-a, Andreja Bregara, koji je otkrio da je mladi hrvatski borac Aleksandar Rakas odbio meč protiv Primoža Vrbinca u studenom ove godine. To je izazvalo reakciju njegova oca Predraga, koji je prema Bregarovim riječima u Aleksandrovo ime odbio borbu za titulu prvaka.

"Nismo odbili meč sa Vrbincem, ali postoje drugi razlozi zbog kojih se neće održati taj meč. Kao prvo promotor AFC-a nije nam dao konkretne uvjete ponude, a kao drugo na sličan način Aleksandru je uskraćen meč protiv Nejca Sriće koji se ozlijedio, a promotor nije našao adekvatnu zamjenu ,već je davao nerealne zamjene. Osim toga, Bregar mi je u zadnjem kontaktu rekao da mu zbog skora treba jedna pobjeda da bi napao Vrbinca za pojas. Ja sam mu rekao da već imamo ponudu iz Fight Zonea gospodina Mlinara, a on je rekao da ne može jer je to konkurentska organizacija.

Pošto mi nemamo nikakav pismeni ugovor koji nas obavezuje prema AFC-u, odlučili smo se za prelazak u Fight Zone i dogovorili suradnju s gospodinom Mlinarom. Da bi presedan bio veći, eventi Fight Zone i AFC-a su na isti dan,odnosno 24.studenog.

Nije istina da je Aleksandar odbio meč s Vrbincem, Andrej Bregar ga nije ni pitao ama baš ništa, već je dao izjavu da je on poručio da nema vremena za pripremu. Kakve pripreme? Pa dva mjeseca se ne spremaju niti najbolji borci u najboljim organizacijama, tako da ta priča ne drži vodu. Smatram da je glavni uzrok ovakvog ispada promotora AFC-a taj što se za meč protiv Vrbinca pojavio jedan borac koji to i zaslužuje – Nemanja Uverić,ali ga oni smatraju prijetnjom za svog miljenika. Bilo bi realno dati šansu Uveriću jer bi to bio revanš koji on čeka već godinu dana.

Što se tiče Aleksandra, svi vi koji pratite naše portale borilačkih sportova, između ostalih i Fight Site, znate da je on borac koji se borio s jakim protivnicima kao što su Vrkić, Bakočević i Krušič te nema osnove za priče o izbjegavanju protivnika tipa Vrbinc. Pa pogledajte ova tri imena koja sam naveo, Vrbinc je za njih klasa ispod", napisao je Predrag Rakas u svojem reagiranju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI