Ranom zorom održana službena vaga, Vitezovi točni

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.03.2018 11:59h Autor:

Screenshot

Već u ranu zoru, točnije u 08:00 sati ujutro, održano je službeno vaganje uoči 4. kola boksačke WSB lige i meča između France Fighting Roostersa i Croatian Knightsa.

Prema informacijama koje su objavljene na službenim web stranicama Hrvatskog boksačkog saveza, službena vaga je prošla u najboljem redu što znači da su svi hrvatski boksači zadovoljili gornje granice svoje težinske kategorije.

Više o samom dvoboju, o predstavnicima naše momčadi i njihovim protivnicima, možete pročitati u ovom članku:

Hrvatski vitezovi otputovali u Pariz na 4. kolo WSB lige, evo tko nastupa

Dvoboj protiv France Fighting Roostersa počinje u 21:00 sat u subotu 17. ožujka uz izravni prijenos na Facebook stranicama WSB lige.

Nakon tri kola natjecanja hrvatska momčad je posljednja sa sva tri poraza i bez bodova. Upravo u posljednjem nastupu, koji se održao prije dva tjedna u Zadru, naši su poraženi od Francuza s uvjerljivih 4:1. Jedinu pobjedu za Vitezove je donio sjajni Toni Filipi.

Na čelu tablice Grupe B su Francuzi s tri dosadašnja slavlja i devet bodova u tri održana kola. Drugi su Britanci, a treći Talijani.

Ovo je ujedno i posljednje gostovanje za hrvatsku momčad u ovogodišnjem izdanju WSB lige. Nakon sutrašnjeg dvoboja u Parizu slijede domaćinstva u Zagrebu 6. travnja i Puli 13. travnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI