Rakić 4 dana prije drugog UFC nastupa poručio “El Blancu”: “Ponesi kabanicu…”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.07.2018 12:30h Autor:

Photo: Instagram

Samo nas četiri dana dijele do UFC Fight Night priredbe koja će se održati u njemačkom Hamburgu. Nama je ona posebno zanimljiva jer ćemo tamo gledati čak tri regionalna borca: dva bivša FFC-ovca Aleksandra Rakića i Darka Stošića i boksanskohercegovačkog bombardera Damira Hadžovića.

Rakić je na svom službenom Instagramu objavio fotografiju s jednog od posljednjih treninga koji je odradio u bečkom Gymu 23. Prije toga se pripremao i u ATT-u u SAD-u, no za sam finiš priprema je očito bio zadužen njegov dugogodišnji trener Nebil Sebai.

Srbin s austrijskom putovnicom tvrdi da nikada u čitavoj karijeri nije bio spremniji. Njegova fizička forma ide tome u prilog, Rakić zaista izgleda impresivno. Možda i njabolje od svih boraca u -93 kg kategoriji UFC-a.

“Četiri dana prije nastupa, a ja se osjećam bolje nego ikada. Odradio sam svoju domaću zadaću, imao sam sjajan kamp u American Top Teamu. Želim se zahvaliti svima koji su mi pomogli prilikom ovih priprema, također i svojim prijateljima i fanovima koji me prate, za svu ljubav koju su mi pružili”, stoji u Rakićevoj poruci u kojoj zaključuje:

“Hamburg stižem, i spreman sam vam pružiti sjajnu borbu. Moj protivnik bi trebao razmisliti o nošenju kabanice u kavezu. Jer će udarci samo padati na njega!”

Rakića u Octagonu čeka neporaženi Amerikanac Justin Ledet. I dok Rakić u profesionalnoj karijeri ima 9-1, “El Blanco” ima savršenih 9-0.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI