Rakas objasnio otkazivanje borbe: Neprofesionalni organizatori uzrokovali su nam šok za šokom

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.03.2019 15:04h Autor:

Rakas vs. Baal

Aleksandar Rakas danas neće nastupiti na GMC 19 priredbi u njemačkom Münchenu. Borac iz Cro Cop Teama na Facebooku je otkrio kako i zašto je do toga došlo. U pitanju nije ozljeda nego neprofesionalni odnos organizatora prema njemu. Što se događalo je detaljno objasnio.

Rakas je bio spreman za ovu borbu, jedan od najvećih ispita dosadašnje karijere. Sjajan protivnik, najaktivnija njemačka promocija koja je svakim danom sve bolja i sve je izgledalo kao vrhunski događaj. Aleksandar je otputovao prepun elana, uvjeren kako odlazi u sređeno MMA okruženje, no na kraju ga je dočekalo sve samo ne to.

Aleksandar je borbu otkazao na dan vaganja, a jučer pred kraj dana je otkrio i koji su bili razlozi za tako nešto. Cijelu priču možete vidjeti u Facebook statusu podijeljenom ispod teksta, a mi ćemo ovdje prenijeti kraću verziju.

Dakle, Aleksandar i tim prvi šok su doživjeli na aerodromu. Naime, imali su karte za let plaćene od strane organizatora, no uz let nije bila uključena i prtljaga. Kad su sletjeli u München, trebao ih je čekati prijevoz, no istog nije bilo. Zvali su organizatora, koji im je govorio kako je isti na putu, no on nije dolazio preko sat vremena. Kad su tražili adresu hotela da se upute Taxijem, iz organizacije istu informaciju nisu davali. Čekanje je na kraju potrajalo preko tri sata. Nakon što ih je vozač pokupio, isti nije znao u koji hotel ih je potrebno odvesti.

Kad su došli u hotel, tamo ih nije čekala soba. Gotovo dva sata proveli su na recepciji prije nego se našla soba, no u njoj je bio samo jedan krevet. Uspjeli su dobiti organizatora koji je rekao kako je došlo do greške na recepciji te ih je isti pokušao poslati u 30km udaljen novi hotel. U novi hotel pristigli su u 2 sata iza ponoći, no niti tamo ih nije čekala rezervacija. Nakon 30 minuta ipak dobivaju sobu, ponovno s jednim krevetom, ali nakon svega odlučuju u njoj prespavati.

U 3 sata ujutro dobivaju informaciju kako je organizator u predvorju hotela, silaze porazgovarati i kažu kako su ga zatekli u vidno alkoholiziranom stanju. Isti im je samo rekao “shit happens”.

Nakon svega, Aco i ekipa ipak su odlučili pokušati se smiriti, da ne uđe nervozan u današnju borbu. Ujutro dolazi do novog šoka. Iako je vaganje po rasporedu bilo u 12 sati, budili su ih u 8 i rekli da imaju deset minuta za spremiti se i krenuti na vaganje. Donijeli su im kontrolu vagu u sobu, Rakas je već bio na potrebnoj težini te su pokušavali uvjeriti ljude iz organizacije kako nema smisla da već odlazi u 30 km udaljeni treći hotel. Nakon što je organizator izbjegavao njihove pozive, odlučili su otkazati borbu.

Jednostavno ne možemo vjerovati da se ovako što može dogoditi u Njemačkoj i to u promociji koja trenutno glasi za njihovu najbolju. No, Rakas nije prvi koji se opekao kada je očekivao da će sve ići “kao po špagi”. Nažalost, ne možemo zaključiti koliko će vremena biti potrebno dok se takve stvari poslože.

Dragi prijatelji i pratitelji, kao sto znate sutra sam se trebao boriti na GMC priredbi u Münchenu, ali od te borbe, na…

Objavljuje Aleksandar RakasPetak, 22. ožujka 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI