Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rakas: Meč protiv Bakočevića mi je bio najteži u karijeri | Fight Site

Rakas: Meč protiv Bakočevića mi je bio najteži u karijeri

Vijesti iz regije 09.09.2014 21:09h Autor:

Aleksandar Rakas

Aleksandar Rakas definitivno spada među perspektivnije hrvatske MMA borce u lakšim kategorijama, a to je i potvrdio slavljem na prvom FFC Futuresu u Opatiji koji se održao na samom početku ožujka.

O svojim željama i planovima u karijeri nema previše dvojbi…

"Nadam se pobjedi i na FFC Futures Finalu 2014, pa me možda već iduće godine vidite na nekom od njihovih glavnih evenata. Ja se nigdje ne žurim, strpljiv sam. Kad dođe poziv FFC-a ja ću biti spreman. Moj trenutni cilj je nastupati upravo u toj organizaciji, pobjeđivati i napredovati što više kako bih došao do većih i jačih organizacija. UFC je definitivno san većine boraca, pa bih se i ja jednog dana volio tamo naći", rekao je Rakas u intervjuu za portal Fight Madness.

"Najteži meč u karijeri definitivno sam imao na samom početku svoje karijere protiv Vase Bakočevića. On je već tada bio dobar borac i bio je jednu stepenicu ispred svih nas. Izdvojio bih i borbu protiv Lemmyja Krušiča, koji također spada među moje teže protivnika. Kad su u pitanju pobjede, najdraža mi je ona protiv Talijana Muratija na WFC Challengeru u Litiji i to najviše iz razloga jer me njegov tim podcijenio, a ja sam ga na kraju pobijedio nejgovim oružjem – polugom na ruci", otkrio je Rakas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI