Račić ugušen u Njemačkoj: Bio sam bolji, a on je iskoristio jedinu priliku

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.09.2013 08:25h Autor:

Coga i Račić

Talentirani dubrovački borac ipak nije u subotu navečer u Njemačkoj uspio svojiti titulu prvaka Respect FC organizacije u kategoriji do 66 kilograma s obzirom da ga je suparnik Max Coga ugušio u drugoj rundi.

Poraz je stigao svega nekoliko sekundi prije odlaska na odmor, a Antun je u kratkom razgovoru za Fight Site odmah po povratku u Hrvatsku izrazio svoje razočaranje takvim ishodom.

"Tijekom cijele dvije runde sam uglavnom dominirao nad protivnikom, a on je na samom kraju druge runde uspio iskoristiti tu jednu situaciju kako bi me ugušio. U prvoj rundi sam ga odmah na početku rušio, cijelu rundu sam radio iz garda, a on je tek pokušao izvesti trokut, koji nije bio ni blizu uspješnog zahvata. Bacio sam ga na pod odmah i u drugoj rundi, sve sam izveo bez problema, sudac nas je nakon nekog vremena dignuo na noge, ja sam napravio loše rušenje, uspio se izvući i odmah je primio leđa, nisam ni znao da je samo par sekundi do kraja runde. Ugušio me, nisam imao sreće, opet sam kiksao i to me koštalo. Vjerujem i dalje da sam bolji od njega pet puta, jednostavno sam loše radio i nisam bio ni blizu svog najboljeg izdanja. Ja idem dalje, pobjeđivao sam i bolje suparnike, a Maxu svaka čast na toj iskorištenoj jedinoj prilici", rekao nam je Račić.

Mala utjeha hrvatskim fanovima borilačkih sportova može predstavljati barem vijest o pobjedi njemačkog Hrvata Vlade Šikića koji je uspio obraniti po prvi puta svoju titulu prvaka u lakoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI