Račić: Tko ne može podnijeti odricanja neka ne ulazi u ring

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.07.2013 21:18h Autor:

Antun Račić

Antun Račić bez ikakve sumnje spada među najbolje borce u cijeloj regiji kad su u pitanju niže težinske kategorije i MMA borbe, a to je i potvrdio svojim posljednjim nastupima, pogotovo na FFC eventima gdje je imao poprilično teške suparnike.

Mladi dubrovački borac u subotu je dao intervju za portal scena.hr u kojem je otkrio tko su mu uzori, koga smatra najboljim borcima u Hrvatskoj, ali i na svijetu te kako otprilike izgleda jedan njegov dan u životu.

"Kad se spremam za borbu treniram dva do tri puta dnevno, a kad nemam borbu onda jednom dnevno, kako kad. Trenutno odmaram i treniram jednom ili dva puta dnevno i čekam da mi jave kad mi je sljedeći meč. Za vrijeme priprema, koje mi traju otprilike dva mjeseca, svaki dan mi počinje s jutarnjim trčanjem, onda odmaram do popodnevnog treninga. Slijedi novi trening pa onda opet odmor do večernjeg treninga. Dok odmaram najviše sam doma s obitelji ili negdje s prijateljima, uglavnom se koncentriram na borbu i na pripreme", rekao je Antun.

"U borilačkom svijetu ima iznimno puno odricanja, težak je ovo sport i tko istinski ne voli MMA i ne može podnijeti sve te treninga i sva ta odricanja nema što ni tražiti u ringu."

"U Hrvatskoj najbolji MMA borci su mi Zelg Galešić i Maro Perak, kojeg smatram i jednim od svojih uzora s obzirom da me trenira od početka moje karijere. Kad je u pitanju UFC, najbolji mi je Georges St-Pierre jer je kompletan borac i sviđa mi se njegov stil borbe, a odličan mi je također Jose Aldo", otkrio je Račić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI