Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Račić: Sada ću razvaljivati sve do 66kg! | Fight Site

Račić: Sada ću razvaljivati sve do 66kg!

Vijesti iz regije 14.10.2012 15:14h Autor:

Antun Račić

Antun Račić doživio je svoj četvrti poraz u karijeri ovog vikenda nakon što je u Finskoj bolji od njega bio Juha-Pekka Vainikainen.

Dubrovački borac odlučio je s javnošću podijeliti svoje viđenje borbe.

"S prvom rundom sam zadovoljan, rušio sam ga prvi put na početku runde kada je on uhvatio istu giljotinu kao na kraju, samo što sam tada bio svjež i uspio ga podići i baciti. Imao sam dobru kontrolu i bio sam aktivan, radio sam udarce, on je pokušavao trokut, polugu na ruci, ali to je sve bilo bezopasno. Pobjegao mi je iz partera pri mom pokušaju hvatanja leđa, ali sam ga vrlo brzo vratio u parter i nastavio raditi. Pobijedio sam prvu rundu."

"U nastavku sam ga ponovo bacio i radio GNP, ali nisam imao dobru bazu, pa je pokušao pobjeći gdje mu ja hvatam giljotinu i sve zakopčam kako treba i pokušam završiti meč, ali on je izdržao moj stisak i ostaje na meni. Sudac nas diže na noge zbog neaktivnosti. Pokušavam ga opet baciti, ali loše sam izveo rušenje, pa se on dobro brani i hvata me u giljotinu i naslanja me na konope. Ja sam ga opet pokušao dignuti kao na početku borbe, ali sam bio u konopima i nisam uspio napravit obranu od giljotine. Svaka mu čast na iskorištenoj prilici."

Nakon borbe se srećem s njim u hodniku i otkrio mi je da je tijekom meča imao 76 kilograma, što je dosta više od mene. Moja kategorija je do 66 kila. Prihvatio sam meč jer sam se želio boriti s protivnikom koji je deveti u Europi i koji je pobjeđivao neke UFC-ove borce. Do 66 kg ću razvaliti svakoga, idemo dalje!", poručio je Račić koji se u prosincu bori na Noći gladijatora u Dubrovniku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI