Račić idućeg mjeseca na strašnom ispitu u Helsinkiju!

Vijesti iz regije 22.09.2012 19:26h Autor:

Antun Račić

Ponajbolji hrvatski borac u lakoj kategoriji Antun Račić nastupiti će 13. listopada u Helsinkiju na priredbi Fight Festival 32.

Prije nego odmjeri svoje snage po drugi put protiv Cristiana Binde na Noći Gladijatora 7 koja se održava 21. prosinca u Dubrovniku, Antun će nastupiti u Finskoj pod okriljem organizacije Fight Festival protiv opasnog protivnika Juha-Pekkae Vainikainena.

Budući da je M1 Global odlučio ipak ovaj put priliku za titulu njihovog pojasa dati Vugaru Bakhshievu, Antun je prihvatio ovu iznimnu priliku da nastupi u Helsinkiju u kategoriji do 70kg.

Nasuprot njega stajati će opasni Vainikainen koji u svojoj karijeri ima omjer od 19 pobjeda i pet poraza, od kojih od tih 19 pobjeda devet njih dolazi prekidom nokautom ili tehničkim nokautom. Vainikainen također posjeduje u svojoj karijeri pobjede protiv nekih bivših UFC boraca, a trenutno je rangiran u top 10 boraca Europe u lakoj kategoriji. Ono što će sigurno u ovoj borbi biti prednost Vainikainena je njegov doseg ruke i visina, budući da je visok 183cm, ali smo uvjereni da jednom kada borba pređe na pod, borba se seli u Račićev svijet.

Račić je već kondicijski spreman za ovu borbu, budući da su pripreme za Noć Gladijatora u punom mahu. Do samog meča pripremati će ga još Maro i Kristijan Perak, kao i ostatak Gladijator Teama, nakon čega ne sumnjamo da će biti u vrhunskoj formi i da će pružiti vrhunsku izvedbu. Iako se u svojim zadnjim borbama Vainikainen pokazao kao iznimno čvrst borac, Račiću njegova čvrstoća ne bi trebala predstavljati problem budući da pripreme odrađuje sa borcima puno većim i težim od sebe, kao što su Maro, Kristijan, Delija, Knego, Slade i Andrić i nosi se s njima na treninzima kao da su borci njegove kategorije.

Još je samo nešto manje od mjesec dana ostalo do idućeg nastupa Antuna Račića, a sve sto možemo trenutno možemo je poželjeti mu sreću u daljnjim pripremama!

Izvor: www.gladijator-croatia.com

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI