Račić i Krušič ne žele ni čuti za meč protiv Vase Bakočevića

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.05.2014 21:36h Autor:

Vaso Bakočević

Iskusni crnogorski borac s beogradskom adresom, Vaso Bakočević, proteklog se tjedna vratio u našu regiju nakon nešto duljeg boravka na Tajlandu gdje je trenirao i razvijao svoje vještine u "stand upu".

Sad ga čeka iznimno aktivno razdoblje, ugovorio je nekoliko nastupa u vrlo kratkom razmaku, a neke ponude morao je i odbiti. Jedna od njih je ona iz Dubrovnika za meč protiv Antuna Račića, što Vaso ipak nije mogao prihvatiti zbog ranije dogovorenih nastupa, ali je u razgovoru za ProFightStore otkrio kako se nada da će do tog susreta doći ipak nešto kasnije.

"Što se tiče meča protiv Račića, u najgore moguće vrijeme smo ušli u pregovore, nakon što sam zakazao 3 borbe! Nemoguće je da se borim u Dubrovniku jer je to samo 3-4 dana poslije mog nastupa u Austriji", rekao je Vaso za PFS, a zatim i dodao kako bi volio odraditi revanš protiv Lemmyja Krušiča.

No, čini se da od tih borbi više neće biti ništa, Račić i Krušič su se oglasili putem Facebooka i dali jasno do znanja što misle o toj temi…

"Vaso, prošla je baba s kolačima", poručio je Antun, dok je Lemmy bio nešto malo opširniji… "Neće moći ove noći. Imam druge planove, a ono što je bilo više me ne zanima. Imam već dogovorene mečeve i ovog ljeta spuštam se u kategoriju do 61 kilogram", napisao je slovenski borac o eventualnom revanšu protiv Bakočevića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI