Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Račić dobio priliku za osvetu! | Fight Site

Račić dobio priliku za osvetu!

Vijesti iz regije 07.09.2012 08:31h Autor:

Antun Račić

Najbolji hrvatski borac u perolakoj kategoriji Antun "Killer" Račić tražiti će osvetiti svoj prvi profesionalni poraz protiv Cristiana Binde na ovogodišnjoj Noći Gladijatora.

Prije nego što u dvoranu u Gospinu polju  u ring uđu Ante Delija i bivši UFC prvak Ricco Rodriguez, dubrovačka publika imati će priliku još jednom navijati za najboljeg hrvatskog borca u perolakoj kategoriji, gladijatora Antuna Račića.

Račić i Binda susreli su se prvi put u Italiji na turniru XC-1 – Xtreme MMA Championship 2, gdje je nakon skoro 2 dominante runde, naš borac izgubio gušenjem krajem druge runde.

Našem gladijatoru to je bio tada tek peti profesionalni meč u karijeri, dok je Bindi  to bio trinaesti nastup kao profesionalac, među kojima je i nastup protiv jednoga od najboljih boraca perolake kategorije na svijetu i trenutnog UFC borca Brada Picketta.

Od koga bolje čuti što nas očekuje ove godine kada dvojac uđe u ring i što će biti drukčije, nego od našega Antuna Račića kojega smo "ulovili" nakon prvoga od današnja 3 treninga, da nam kratko prokomentira ovaj meč.

Antun Račić:
"Kada sam odradio prvi meč protiv Cristiana Binde jednostavno se previše loših stvari odjednom dogodilo da bih u toj borbi bio sto postotno psihički spreman.  Kada smo došli u Italiju, prvo smo saznali da je moj protivnik koji mi je do tada bio zakazan otkazao i mislilo se da neću imati meč na tom eventu. Isto tako kao što ja nisam imao sreće, i Bindin protivnik je otkazao i ponuđen nam je meč , samo dva dana prije priredbe. Borbu smo naravno obojica prihvatili, iako sam fizički bio tu, nisam bio psihički spreman. Baš u to vrijeme, imao sam smrtni slučaj u obitelji, a i uz sve pripreme koje sam odrađivao, pripremao sam se za dešnjaka, a Binda je ljevak."

"Kada je meč počeo, sve je krenulo dobro. Prvu rundu sam bio dominantan, čak i cijelu drugu rundu kada sam došao u još dominantniju poziciju i pokušao gušenje. Držao sam zahvat koliko god sam mogao, međutim koliko god sam držao Binda je izdržao i u tom trenutku ponestalo mi je snage. To je naravno tada moj mnogo iskusniji protivnik iskoristio, prešao u njemu dominantnu poziciju i završio me istim zahvatom koji sam ja krenuo njemu raditi."

"Što se tiče našeg revanša, mislim da će gledatelji gledati sasvim drukčiji meč. Sada se borim aktivno u najvećoj europskoj organizaciji M1 Global, gdje nastupaju Fedor i Aleksandar Emelianenko, a moj idući nastup u M1 biti će 4-man-tournament gdje ću se boriti za pojas te prestižne organizacije. Nakon našega susreta Binda je imao samo 1 meč , a ja 8  tako da sada o nekoj njegovoj prednosti u iskustvu više ne možemo pričati. Vrijeme je drukčije, uvjeti su drukčiji, zreliji sam borac sada i imam ekipu oko sebe koja se će me pripremiti do moga maksimuma. Trenutno treniram 2 puta na dan, a sve svoje treninge odrađujem sa ekipom iz Gladijator Teama, Marom i Kristijanom Perakom, Antom Delijom, Hrvojem Sladom, Darkom Knegom i drugima. Svi su oni teškaši i imaju preko 100 kila, tako uz svakodnevni rad s njima, u borbu ulazim samouvjeren i idem  sigurno  prema pobjedi! Tijekom priprema  imam namjeru poći do nekih drugih hrvatskih kampova na par dana , odraditi pokoji sparing sa najboljim hrvatskim borcima nižih kategorija , radi prilagodbe na brzinu budući da su sve u mom klubu teškaši."

"Iako nikada ne podcjenjujem svoje protivnike, dodatna motivacija mi je dubrovačka publika i moji kolege iz Gladijator Teama i zato još jednom idem sigurno po pobjedu!"

Izvor: www.gladijator-croatia.com

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI