Radman pobjedom iznenadio Ruse, Trušček izgubio trokutom

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.09.2014 19:07h Autor:

Anto Radman

U St. Petersburgu se tijekom poslijepodneva po našem vremenu na jednom manjem stadionu pred 3-4 tisuće gledatelja održao novi event ruske organizacije M-1 Challenge.

U ring su ušla i dva hrvatska borca te su na kraju ubilježili podijeljen uspjeh. Radman je uspio iznenaditi brojne tamošnje gledatelje, ali i MMA pratitelje iz Hrvatske te je slavio već u prvoj minuti protiv znatno iskusnijeg Ukrajinca Alexandera Butaenka koji sad ima skor 34-10.

Već na samom početku meča borci su se našli na podu, Radman je bio u donjoj poziciji, ali je uspio uhvatiti suparnikovu ruku i napraviti mu polugu, a koliko mu je ta pobjeda značila pokazao je i vrlo srčanim slavljem u ringu nakon što je sudac intervenirao i prekinuo borbu.

Ivica Trušček nažalost nije bio jednako uspješan te je u meču protiv Islama Makhaceva doživio svoj 21. poraz u karijeri. Odličan dagestanski borac dominirao je tijekom većeg dijela meča da bi sve bilo gotovo tijekom treće runde nakon što je uhvatio Truščeka u zahvat "reverse triangle".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI