Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Račiću propao meč s bivšim UFC-ovim borcem | Fight Site

Račiću propao meč s bivšim UFC-ovim borcem

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.01.2017 14:19h Autor:

Martins i Račić

Trebao je Antun Račić 11. veljače u Pragu odmjeriti snage s Lucasom Martinsom, bivšim UFC-ovim borcem kojeg ste imali prilike gledati i na zagrebačkoj priredbi kada je svladao Roberta Whiteforda, no do ovog meča ipak neće doći.

Kako navodi Račić na svom Facebook profilu, cijeli European Fighting Challenge 2 event je otkazan od stane organizatora, no to ne znači da “Killer” prestaje s pripremama koje ovih dana odrađuje u MMA Spiritu.

“Nažalost, cijeli event u Pragu je otkazan od strane organizatora pa je propala i borba protiv Lucasa “Mineiro” Martinsa. Jedva sam čekao ovu borbu! Nadam se da ćemo se u skoroj budućnosti susresti u kavezu!

Pripreme u MMA Spiritu nastavljam punom brzinom bez obzira na novonastalu situaciju. Ponovno hvala svim fanovima koji me prate, sponzorima Boxeur Des Rues Zagreb i Onnit kao i mom timu Gladiator Dubrovnik i timu MMA Spirit Frankfurt”, poručio je Račić preko Facebooka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI