Račić uskočio na KSW idućeg vikenda protiv veterana promocije

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.10.2017 19:51h Autor:

Antun Račić

Antun Račić uskočiti će na event poljskog KSW, koji se idućeg vikenda održava u Dublinu. Hrvatski borac iz Dubrovnika tamo će se sučeliti protiv Anzora Azhieva, “kućnog” borca KSW promocije.

U pitanju je KSW 40 event, a predvode ga Mariusz Pudzianowski i James McSweeney. Ukupno je to njihov tek drugi event izvan Poljske, nakon što su prije ravno dvije godine debitirali u Londonu, a tamo je event također predvodio Pudzianowski.

Zanimljivo, iako je Azhiev već odavno potvrđen za nastup na ovom eventu, do sada mu KSW nije objavljivao protivnika, tako da Račić zapravo nije zamjenski borac, iako je do eventa ostalo samo osam dana. Killer se tako vraća u akciju mjesec dana nakon što je slavio na posljednjem eventu Superior FC promocije. Trenutno je skoru od 19 pobjeda i osam poraza.

Što se tiče Azhieva, u pitanju je 26-godišnji poljski borac rodom iz Rusije, koji je vlasnik skora 7-2, a sve osim svoje prve borbe je odradio u KSW-u. Jedan je od njihovih najboljih bantamaša, a zanimljivo je kako se prije dvije godine borio protiv Vase Bakočevića u perolakoj kategoriji. Crnogorca je savladao gušenjem u trećoj rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI