Račić izgubio borbu za Superior FC titulu, Rakas i Bakočević također poraženi

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.05.2017 10:01h Autor:

foto: Superior FC

Antun Račić nije uspio osvojiti pojas njemačke promocije “Superior FC”, nakon što je odradio pet rundi protiv prvaka Edgarsa Skriversa. Sudačka odluka otišla je na stranu njegovog protivnika, a ovo nije bila večer još dva borca iz regije, Aleksandra Rakasa i Vase Bakočevića.

Račić je dobro paririo 28-godišnjem Latvijcu, no nije uspio napraviti dovoljno konkretnih stvari koje bi mu donijele prednost kod sudaca. Skrivers je radio pametno, tako da je branio pokušaje Račića te poentirao svaki puta kada bi mu se pojavila prilika za to. Borba nije bila atraktivna, ali je Skriversu upravo to odgovaralo. Jednostavno se nije doveo u ozbiljniju opasnost te je tako obranio pojas, a hrvatskom borcu nanio neugodan poraz.

“Ljudi hvala na podršci! Žao mi je izgubio sam nakon pet rundi odlukom sudaca. Neke stvari koje radim najbolje mi nisu isle i protivnik je dobro branio i zasluženo je prvak. Jedino sto sad mogu je vidit sve sto sam lose radio i popravit za slijedeći put”, napisao je Račić odmah nakon borbe na svom Facebooku.

Nažalost, niti druga dva borca iz regije nisu prošli puno bolje. Aleksandar Rakas je poražen od Kerima Engizeka, također odlukom sudaca, no nakon tri rundeVaso Bakočević prošao je najgore. On se upustio u pravi “fajt”, gdje je izvukao deblji kraj. Nordin Asrih ga je u drugoj rundi pogodio koljenom u jetru, nakon čega za Crnogorca nije bilo povratka u aktivnu borbu te je došlo do prekida.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI