“Psihopata” sam na vaganju, protivnik se nije pojavio uoči sutrašnjeg Megdana

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.06.2019 23:13h Autor:

Vaso Bakočević (Photo: Megdan)

Uspješno za organizatore je završeno službeno vaganja za 5. event srpske borilačke promocije Megdan FC – “Megdan mladih vitezova”, koji će se sutra, u četvrtak 27. lipnja održati u Sremskoj Mitrovici. Doduše, uz nekoliko promjena na popisu borbi u posljednji trenutak.

Pa je tako glavna borba večeri izgubila Maxima Soroku, koji je otkazao nastup. Popularni Crnogorac Vaso Bakočević je dobio novog protivnika koji nije stigao na vaganje, nego će svoj dio tog tehničkog posla odraditi naknadno. “Psihopata” je na vagu stao s 82 kilograma što je ispod gornje dogovorene granice koja glasi 84.

“Vaganje je završeno. Bio sam čak ispod 84 kilograma. Ne mogu nabiti kile od ove vrućine. Ovaj put sam se vagao sam sa sobom jer protivnik Maxim SMEĆE Soroka nije se pojavio. Otkazao mi je borbu. Hvala Megdanu koji mi je odmah našao zamjenu u najkražem roku u vidu Uzbekistanca Sultana. Prezime mu ne znam izgovoriti. Sultan od Bruneja, Sultan umjesto Sultana… nije niti bitno. Sve je to isti ku**c. Moj posao je da dođem sutra na event, uđem u ring i ukočim ga šakom kao psa. Pokupim lovu i bježim na more. Hvala svima na podršci, vidimo se sutra u Sremskoj Mitrovici”, napisao je Bakočević nakon službene vage na kojoj se pojavio u maski klauna, na svom Instagramu.

No, zato je Megdanov prvak u lakoj kategoriji kicboxing konkurencije Čedo Pantić uspješno prošao vagu bez ikakvih problema. I on i njegov protiv Ramazan Razakov su bili ispod gornje dopuštene granice kategorije. Meč je to koja borilački fanovi s nestrpljenjem iščekuju.

Zanimljiv podatak glasi da se Brazilac Zuluzinho, koji će također sutra nastupiti na Megdanu 5, nije vagao. Nije poznato jesu li se organizatori bojali da vaga ne pukne pod ovim gorostasom ili je Zuluzunho sam izabrao ne stati na službenu vagu, no njegova će težina ostati tajna. Protivnik Marko Đorđević je imao 101 kilogram.

Megdan FC 5 – službena vaga:
Čedo Pantić (70.0 kg)- Ramazan Razakov (70.0 kg)
Dragan Dragojević (81.7 kg) – Žarko Sedoglavić (92.5 kg)
Vaso Bakočević (82.0 kg) vs. TBA
Aleksandar Danilović (95.2 kg) – Oleg Primacev 95.2 kg
Nenad Milanov (85.0 kg) – Nikola Lazić (85.4 kg)
Milan Radaković (82.3 kg) – Nikola Joksović (83.0 kg)
Toni Valtonen (115.0 kg) – Ivan Vicić (104.7 kg)
Damjan Savanović (86.9 kg) – Igor Nistor (85.5 kg)
Marko Đorđević (101.0 kg) – Zulzihno ???

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI